Általános Szerződési Feltételek 2017-10-09T15:46:06+02:00

Felhasználási Feltételek és a Szolgáltatásokra és Termékekre vonatkozó általános szerződési feltételek

/- otletboldollar.com -/

Általános adatok:

Andrási Beáta (e.v.)
Székhely: 5742 Elek, Kiss Ernő u. 1.
Adószáma: 60929178-1-24
Internetes elérhetőség: infootletboldollar.com

A jelen felhasználási feltételek (Felhasználási Feltételek) és a Szolgáltatásokra és a Termékekre vonatkozó Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) – továbbiakban együttesen Szabályzat Andrási Beáta e.v. (a továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett otletboldollar.com (https://www.otletboldollar.com/ oldalain elérhető) információs társadalommal összefüggő szolgáltatások (Szolgáltatás, Termék megrendelés, Weblap vagy otletboldollar.com) igénybevételének feltételeit tartalmazza.

I. A Felhasználási Feltételekre valamint az Általános Szerződési Feltételekre vonatkozó közös szabályok:

1. A Szabályzatot a Szolgáltató internetes honlapján (otletboldollar.com) a nyitóoldalon, tárolható, megjeleníthető és nyomtatható módon ingyenesen közzéteszi.

2. A Szolgáltató bármikor jogosult a Szabályzat módosítására. A módosítást követően bármely Szolgáltatás használatával a Felhasználó elfogadja a Szabályzat módosítását.

3. Felhasználónak minősül a Weblap látogatója, illetőleg mindenki, aki a otletboldollar.com bármely szolgáltatását igénybe veszi illetve amennyiben Szolgáltatás bármely elemének használatát megkezdi.

4. A Felhasználó a Szolgáltatás igénybevételével illetve otletboldollar.com bármely Szolgáltatásának megkezdésével elfogadja a jelen Szabályzat feltételeit.

5. A otletboldollar.com internetes oldalon megtalálható valamennyi egyéb tájékoztató (pl.: Adatkezelési Szabályzat) a Szabályzat részét képezik és kötelezőek minden Felhasználóra.

6. A Facebook.com weboldal bármely, a Weboldalhoz kapcsolódó szolgáltatására a Facebook keretén belül közzétett szabályzatok és feltételek (is) vonatkoznak.

II. A Weboldal legfontosabb jellemzői és elemei:

1. A Weboldal célja a teljesség igénye nélkül a Felhasználók szubjektív szemszögből történő tájékoztatása olyan témakörökben, amelyek iránt a felhasználók fokozott érdeklődést mutatnak.

2. A Weboldal lényege a Szolgáltató vagy a Szolgáltató által megjelölt harmadik személyek szerzői jogi védelme alatt álló tartalom hozzáférhetővé vagy elérhetővé tétele.

3. Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy a otletboldollar.com bármely tartalmi elemét bármikor előzetes figyelmeztetés nélkül módosítsa vagy megszüntesse, azok megjelenését, tartalmát, működését megváltoztassa, azon hirdetést, saját szolgáltatásait bemutató vagy egyéb tartalmat helyezzen el. A Weboldalon (x) jellel megjelölt tartalmak hirdetésnek minősülnek.

4. A Felhasználó a otletboldollar.com weboldalon található bármely Szolgáltatás igénybevételével, vagy annak megkezdésével hozzájárulását adja, hogy Szolgáltató részére további információkat tartalmazó e-maileket küldjön (hírlevél, ingyenes e-kurzus).

5. A hírlevélről, ingyenes e-kurzusról történő leiratkozásról lehetőséget biztosít az ezekben foglalt e-mail címen.